Säsongskort

Boka ditt kort redan nu, enligt anvisningar nedan

Vi kommer till denna säsong höja biljettpriserna till seriematcherna innan jul till 100kr för vuxen och 60 för senior/student.
I säsongskortet ingår entré till samtliga hemmamatcher i Hockeyettan, även till matchen mot Björklöven och om det blir spel i Allettan. Nytt för i år är att vi kommer sälja ett VIP-kort där även parkering och kaffe ingår samt att alla med VIP-kort kommer bli inbjuden till en middag innan en match under säsongen.

Vi kommer finnas i föreningstältet under lördagen på  Vännäsdagarna där ni kan boka säsongskorten eller boka på webshop@vhc.nu. Därefter skickar vi en faktura och innan säsongen drar igång skickas ditt säsongskort hem till dig så var noga när du fyller i dina uppgifter!

Följande priser gäller under Vännäsdagarna.

Vuxen: 950kr
Senior/Student: 650kr

VIP-kort
Vuxen: 1350kr
Senior/Student: 950kr

Efter den 9/7 är det ordinarie priser som gäller:
Vuxen: 1200kr
Senior/Student: 800kr

VIP-kort
Vuxen: 1599kr
Senior/student: 1199kr

Boka ditt säsongskort på webshop@vhc.nu

O.B.S. Ungdomar upp till 16 år går alltid in gratis på våra seriematcher.

Kortet gäller av Vännäs HC arrangerande hemmamatcher endast i grundserien och i Allettan säsongen 2018/2019 som spelas i Vännäs Ishall. Kortet gäller inte vid eventuellt kval, cuper eller andra särskilda evenemang arrangerade av Vännäs HC. Kortet gäller inte heller om det skulle bli ett specialevent.

Det går även bra att boka upp ett kort på vårt kansli.