Vännäs HC anställer en ny huvudtränare

Det är med stor glädje vi kan meddela att vi kommit överens med en ny Huvudtränare för de kommande 2 säsongerna. Vi kan idag presentera Jesper Jäger som ny huvudtränare för vårt A-Lag i HockeyEttan

Jesper avslutade säsongen med 5 veckor hos oss säsongen som va och vi fick en bra och positiv känsla för hans sätt att se på hockey och hur han skulle vilja arbeta med spelare och föreningen. Det var ingen enkelt sits att komma in i, men Jesper tog sig an situationen på ett bra sätt och såg långsiktigt på kommande säsonger istället för att se i backspegeln.

Under våren har vi haft det tufft med flera olika delar på grund av Pandemin som råder och vi har åkt på flera smällar. Med det som bakgrund har vi, som kommunicerats tidigare, behövt omorganisera arbetsuppgifterna inom föreningen och flertalet av de delar som vår Klubbdirektör tidigare arbetat med hamnar på ideella krafter. Jesper kommer att ha ansvar för A-laget och rekryteringen av spelare samt all administration kring a-laget, samtidigt som dialogen och samarbetet med hockeygymnasiet blir en mycket viktig del av arbetsuppgiften. Vår ambition är att spelare som vill komma till oss och finns hos oss ska känna: Här kan vi utvecklas både som personer och spelare för att kunna ta nya steg i framtiden. Vi ska och kommer skapa möjligheter för just det och här känner vi att vi matchar varandra bra på många sätt.

Mycket arbete finns kvar att göra, men det här är en viktig del i vårt framtida pussel för en hållbar förening där våra barn, ungdomar och seniora medlemmar kan fortsätta sin utveckling som personer och idrottsutövare.

Mvh

Patrick Filipp

Ordförande Vännäs HC