Talangerna stannar

Vännäs HC har nu kommit överens om en fortsättning för backen Mathias Wikström och forwarden Adrian Wingerli, båda avtalen gäller för ett år. 

Lyckselbördiga backen Mathias Wikström fick nästan hela förra säsongen förstörd på grund av en efterhängsen skada, men kom tillbaka i slutskedet och visade verkligen framfötterna. Dessa insatser imponerade verkligen på klubbledningen och nu är han klar för en fortsättning.

Adrian anslöt till VHC från Lycksele SK, där han gjorde 38 poäng på 22 matcher, till VHC kring nyår. På 9 matcher svarade han för 5 poäng i den svartgula dressen.

– Väldigt roligt att få fortsätta jobba med dessa två unga mycket talangfulla spelare. Båda två har verkligen bestämt sig för att lägga ner jobbet som krävs för att bli en bra hockeyspelare och jag är övertygad om att de inte bara kommer knacka på dörren för det stora genom brottet – de kommer verkligen forcera den, säher klubbdirektör Erik Åström och fortsätter:

– Mathias visade i slutet av säsongen hans enorma spelsinne och lugn i offensiven, dessutom är han en rightare och sådana backar växer inte träd. Adrian kom i vid nyår med en jäkla energi och det är häftig offensiv spelare med bra fart och har verkligen en näsa för var målet är.

Adrian kommer spela med nr 94 och Mathias med nr 32.