Karlsson förlänger!

Vännäs HC har idag tecknat nytt avtal med forwarden Alexander Karlsson. Det nya avtalet gäller för 1 år.

22-åringen kom till VHC när han började på Liljaskolan Hockeygymnasium och redan i den andra säsongen i föreningen fick han debutera i A-laget. Trots sin ringa ålder närmar han passerat 100 matcher i A-laget och varit en ledande center de senaste åren. Den gångna säsongen svarade han för 16 poäng på 18 matcher och blev i slutet av säsongen utlånad till Teg för spel i Allettan.

– Väldigt glädjande att få behålla Alexander en säsong till. Han har tagit ytterligare stora kliv i sin utveckling denna säsong och han har mycket kvar i sig som ännu inte visat sig. Han är väldigt ambitiös och seriös i sin hockeysatsning, då han varje dag vill bli bättre och har alla verktyg för att kunna leda vårt lag ännu mer och även för att kunna spela på en högre nivå, dessutom börjar han bli en kulturbärare som kan ställa krav på sin omgivning, säger klubbdirektör Erik Åström.

Karlsson om förlängningen:
– Det känns väldigt bra att ha förlängt med Vännäs HC. Jag trivs oerhört bra här och känner väldigt mycket för klubben. Efter förra säsongen känner man såklart en besvikelse men samtidigt en stor revanschlust. Trots att resultaten inte blev som vi tänkt så hade vi något bra gång, speciellt efter nyår och jag är övertygad om att vi som lag kan ta stor kliv denna säsong. För egen del vill jag fortsätta att utvecklas och vet att jag får alla möjligheter till det i Vännäs, Hoppas vi ses i höst!