Talangerna kontrakteras

Nu står det klart att juniorerna Anton Bogren och Elias Ewertzh kontrakteras. Avtalen gäller över säsongen 20/21. 

Backen Elias Ewertzh (född 2002) tränade regelbundet med A-laget under säsongen som gick och fick i slutet debutera och visade verkligen framfötterna. Under de tre matcher han spelade tog han för sig mer och mer och i säsongens sista match var han planens gigant.

– Verkligen rolig att få behålla Elias, trots lockrop från annat håll. Han är en ung lovande back som behärskar spelet i alla zoner och är dessutom väldigt stark i närkampsspelet. Med en bra sommarträning och ett ödmjukt och hårt jobb under vintern har han alla möjligheter att göra samma resa Oscar Tellström, den talangen besitter han – nu är det upp till honom vilken väg han vill ta, säger klubbdirektör Erik Åström.

Anton Bogren (född 01 och med Björklöven som moderklubb) hann med fem matcher i Hockeyettan och gjorde två poäng på dessa.

– Anton är en spelare med bra blick och jobbar alltid hårt för att bli bättre. Om han fortsätter samma inslagna väg har han alla möjligheter att utvecklas till en tongivande spelare i laget.

Övriga spelare under kontrakt:

Marcus Johansson, mv

Gabriel Munck, B
Pontus Blom, B
Adam Roger, B (utvecklingskontrakt)
Emil Hälldahl, B

Kevin Weiskog, F
Jonathan Dobos, F
Johan Warg, F
Jonathan Tellström, F