Backen förlänger

Vännäs HC har förlängt kontraktet med backen Emil Hälldahl. 

2o-årige Emil Hälldahl gör sin första säsong i Vännäs HC och sin första i seniorsammanhang, efter flytten från Björklövens organisation. Hälldahl, som är bördig från Övik har under säsongen gjort 16 matcher denna säsong och har bäst plus/minus bland backarna i laget.

-Emil har tagit enorma kliv i sin utveckling under sin första säsong om seniorspelare, trots att han har haft ett par olyckliga skador. Han är lugn och tryck med pucken och är en väldigt mobil back med sin goda skridskoåkning och han har alla verktyg i sin låda för att bli en toppback. Så det ska bli mycket intressant att få följa hans fortsatta utveckling, säger klubbdirektör Erik Åström.

Kontraktet med Hälldahl är förlängt med ett år över säsongen 20/21.