Inför match: Övik borta

För en vecka sedan möttes lagen i Vännäs Ishall, en match VHC vann med 4-0. I kväll väntar en ny match lagen emellan och här är det senaste inför matchen i Övik. 

– Skönt att det är match direkt efter AIF-matchen, då vi får en chans att studsa tillbaka direkt. Vi har mycket att bevisa för oss själva och verkligen komma och tävla i dag. Jag tror det kommer nog bli en match med mycket chanser, men vi vill kontrollera matchen och det kommer bli tight och jämnt, säger tränare Anders Näverlind.

Läget i laget är att Oscar Tellström fick en överkroppsskada i matchen mot AIF och missar kvällens match, det gör även Emil Hälldahl som har fått känningar i sin gamla skada. Även Filip Bergsdorf vilar från kvällens match på grund av sjukdom. Detta gör att Helmer Oskarsson är åter i laget och juniorbacken Adam Roger.

Notera att:
Efter att VHC har problem med spelet i specialteams har de nu högst effektivitet i powerplay.
Det är jämt i poängligetoppen. Öviks Emil Johansson och VHC:s Alexander Karlsson har delad ledning på 5 poäng.

Matchen sänds i vanlig ordning och sändningen hittar ni här.