Kollaps mot AIF

Vännäs HC förlorade med 5-9 hemma mot Kiruna AIF, efter de två sista målen kom i öppen bur. Se målen här.

Många trodde Vännäs HC hade vind i seglet efter den starka vinsten senast, men det blev tyvärr tvärtom. Kiruna AIF tog tag i taktpinnen redan från start och släppte den aldrig. Även fast VHC gjorde en bra match offensivt så var det på tok för naivt bakåt från alla lagdelar.

Här ser ni målen från matchen:

Matchfakta:
Resultat: 5-9 (3-3, 1-4, 1-2)
Skott: 33-32
Målen VHC: 1-1 T.J Sneath (Adrian Wingerli, Pontus Blom), 2-2 Oscar Tellström (Alexander Karlsson, Jesper Wikström), 3-2 (PP1) Joakim Törnqvist (Viktor Burman, Jonathan Dobos), 4-4 (pp1) Oscar Tellström (Alexander Karlsson, Jesper Wikström), 5-7 (PP1) Alexander Karlsson (Johan Warg, Jesper Wikström)
Utv VHC: 5x2min, AIF 7x2min
Publik: 289