Inför omstarten mot Lejon

I kväll drar HockeyEttan Norra Vår igång för VHC med hemmamatch mot SK Lejon. Här kommer det senaste inför matchen. 

Lejon vann deras öppningsmatch med 3-2 borta mot Övik. Medan Vännäs HC kliver in i seriespelet ikväll.

– Efter lite julledigheter ska det bli mycket roligt att börja spela matcher igen. Vi kliver in i en period där matcherna duggar väldigt tätt så det gäller verkligen att vi är påkopplade från första nedsläpp om vi vill vara med i racet. Gör vi rätt saker är vi ett mycket bra hockeylag, säger tränare Anders Näverlind.

Läget i laget är att Noah Corson, Emil Norberg och Henrik Maersk har som bekant lämnat laget. Dessutom saknas Skellefteålånet Elias Lustig och Jonathan Tellström på grund av att de har varit krassliga. Detta gör att Adrian Wingerli får debutera i Hockeyettan och dessutom är Lövenlånet Mattias Fahlesson tillbaka i laget.

Nedsläpp 19:00 i Vännäs ishall och matchen sänds i vanlig ordning. Ni hittar sändningen här.