Inför match: Östersund borta

På onsdagen åker Vännäs HC till Östersund för bortamatch mot Östersunds IK – här kommer det senaste inför matchen. 

– Alltid roligt att spela i Östersund. Finns arena med en härlig inramning och ett bra omhändertagande. ÖIK spelar också en fartfylld och rolig hockey, så det ska bli väldigt skoj med match. Det gäller att vi går ut och tävlar och spelar den hockey vi vet vi är bra på i 60 minuter, säger tränare Anders Näverlind.

Läget i laget är att de långtidsskadade spelarna Gustav Grundström, Mathias Wikström och Gustav Nilsson saknas fortfarande.

– Gustav Grundström väntar på att få operera sitt knä, Matte Wikström har tyvärr fått ett bakslag med sin höft. Glädjande dock med Gustav Nilsson är att han har fått sitt knäskydd ni och kan nog börja träna för fullt inom kort, kommenterar Klubbdirektör Erik Åström.

Även Emil Hälldahl och Henrik Maersk går skadade och missar kvällens match. Björklövenlånet Mattias Fahlesson har återvänt till Löven och kommer spela med dem under en tid.

Notera att: 
I en haltande tabell så ligger Östersund fyra i tabellen, men med hela fyra matcher mindre spelade än serieledande Teg.
Östersund har släppt in minst antal mål i serien.
Det är jämt i poängligan bland juniorer. VHC:s Oscar Tellström ligger tvåa på 6 poäng bakom August Hansson i Östersund på 7 poäng.

 

Matchen sänds i vanlig ordning. Klicka här för att komma till sändningen.