Corson ansluter till Vännäs HC

Vännäs HC har kontrakterat QJMHL-meriterade forwarden Noah Corson för resterande del av säsongen. 

Noah Corson inledde förra säsongen för St-Gabriel-de-Brand. Prédateurs i QJAAAHL där det blev 44 poäng på 20 matcher matcher. Han flyttades sedan upp till Grande Prairie Storm i AJHL där det blev 42 poäng på 26 matcher, där han hade näst bäst poängsnitt av alla spelare i ligan. Den Sherbrooke-bördige 21-åringen har även 96 matcher i en av världens bästa juniorligor, QJMHL, vilket han draftades till i den andra rundan. Denna säsong inledde han i Västra HockeyTvåan med Åmåls SK där det blev 10 poäng på 4 matcher.

– Noah är en playmaker som är tänkt att spetsa till vår offensiv och en spelare, precis som sin far, (Montreal och Edmonton-legendaren Shayne, red anm) som inte backar undan för att stå upp för laget om det skulle krävas och gillar att spela fysiskt. Har fått goda visdomsord från scouter i Kanada om honom, säger Erik Åström.

Noah ansluter till laget på tisdag. Kontraktet gäller över säsongen 2019/20. Vi hälsar Noah välkommen till Vännäs HC och tackar alla företag och privatpersoner som gjorde denna värvning möjlig.