MANA Projektbyrå stärker flickhockeyn i Vännäs

Vännäs HC och MANA Projektbyrå har idag kommit överens om ett treårigt avtal där MANA blir huvudpartner för Vännäs HC:s flick- och damhockey.

MANA Projektbyrå var projektledare för nybyggnationen av de nya omklädningsrummen i Vännäs Ishall och nu väljer de att stärka VHC:s verksamhet ytterligare genom att bli huvudpartner för flick- och damverksamheten de kommande tre åren.

Vännäs HC har aldrig haft så många flickor som spelar hockey och slagit deltagarrekord för flickor på Tre Kronor Hockeyskola och nu möjliggör Mana en utökad satsning på flickverksamheten.

– Det känns fantastiskt roligt och ärofyllt att få ett sådant förtroende av MANA. Extra roligt att de gör en långsiktigt satsning som gör att vi under en längre tid kan tillföra kapital till att vara med och bidra till en mer jämställd idrott. Förutom att vi kommer kunna utöka aktiviteterna för vår kostnadsfria flickträningsgrupp så kommer det bli en trygghet för de tjejer som söker sig till Liljaskolans hockeygymnasium, att satsning är långsiktigt, säger Vännäs HC:s klubbdirektör Erik Åström

– För oss på MANA känns det väldigt viktigt att vara med och bidra till att fler tjejer får möjlighet att spela hockey, och att därtill stötta en lokal idrottsförening som Vännäs HC är extra roligt. Vi vill med vår satsning öka förutsättningarna för tjej- och damhockeyn och vi ser med spänning fram emot utvecklingen dom kommande åren, säger Manas marknadschef Anna Bandling.

MANA Projektbyrå är en strategisk projektpartner inom bygg och fastighet som bistår beställare från idé till färdigställande. Bolaget är i dagsläget 12 anställda med kontor i Umeå och Skellefteå.

Läs mer om MANA på deras hemsida. 

På bilden: Vännäs HC:s Klubbdirektör Erik Åström och MANA Projektbyrås Marknadschef Anna Bandling.