Ispremiären avklarad och kaptenerna valda

Under måndagen klev Vännäs HC på is för första gången under säsongen 19/20. Efter ispasset fick alla barn och ungdomar träffa spelarna på isen och omklädningsrummet. 

– Väldigt roligt att så pass många barn och ungdomar kom. Det är tecken på att hockeyn i Vännäs engagerar och väldigt viktigt för oss i A-laget att visa upp oss för barnen, säger tränare Anders Näverlind.

Här kommer lite bilder från passet.

Lagkaptenerna för säsongen 19/20 är valda och Johan Örnberg kommer bära C:et i vinter och han kommer assisteras av Alexander Karlsson, Henrik Mærsk och Kevin Weiskog.

– Johan är en naturlig ledare, har nio säsonger i föreningen, har en väldigt ödmjuk inställning för uppgiften och jag har ett väldigt stort förtroende för honom, så det var ett självklart val. I de övriga så får vi en väldigt bra mix i ledarskapet, sammanfattar Ander Näverlind.

Bild på årets lagkaptener, saknas på bilden gör Kevin Weiskog.