Johan Warg ansluter från Skellefteå AIK

Vännäs HC har nu kontrakterat centern Johan Warg, som senaste säsongen var lagkapten för Skellefteå AIK:s lag i J20 SuperElit. Kontraktet gäller för 1 år. 

Johan Warg svarade under sin sista juniorsäsong för 13 poäng på 20 matcher i SuperElit i Skellefteå AIK, ett lag som den snart 20-årige center var lagkapten för. Warg har Skellefteå AIK som moderklubb och förutom en match med SK Lejon i Hockeyettan ifjol blir Vännäs HC hans första klubb förutom Skellefteå AIK.

– När vi fick möjligheten att kontraktera honom fanns det inget att tveka på att allt gick väldigt fort. Han är en mycket ambitiös spelare, storväxt och väldigt vältränad och en center som kommer till hallen och gör jobbet till 100% över hela banan och utanför isen, säger Erik Åström.

Johan ansluter till laget till ispremiären den 12/8 och kommer spela med nr 27. Kom och se laget träna måndag 12/8 18:30 och kl 19:20 hälsar vi alla som vill välkomna ut på isen. Från kl 19:50 är det autografskrivning i omklädningsrummet.