Tränarlösningen för juniorerna klar

Nu står det klart att Eje Nyman återvänder ner i tränarbåset och vilka de övriga tränare det blir i våra juniorlag. 

I vårt J18-lag kommer Patrick Ljunggren fortsätta ytterligare ett år och till sin hjälp får han Vännäskillen Emil Nordström.

Patrick Ljunggren blev utsedd till Sveriges bästa J18-tränare 2017, under förra säsongen hade han förutom VHC:s J18-lag även hand om Västerbottens TV-pucklag som tog sig hela vägen till final. Nytt för i år är att Vännäskillen Emil Nordström kommer att assistera Patrick Ljunggren. Emil är född 1997 och har VHC som moderklubb som spelare men har även spelat för Björklöven. Tyvärr fick han lov att avsluta sin spelarkarriär för tidigt och väljer nu att satsa på en tränarbana.

I J20 är det VHC:s trotjänare Eje Nyman som väljer att kliva ner i båset igen. Han har varit i föreningen från och till sedan säsongen 97/98. Han har även tränat Björklöven och Teg i HockeyAllsvenskan.
Till sin hjälp får han Nils Nordström (äldre bror till Emil) och den tidigare VHC-spelaren Tobias Göransson.

Utöver detta kommer Henrik Jonsson fortsätta ansvara för målvaktsträning för de två lagen.

– Det känns verkligen som en optimal lösning detta. Vi får in nya lokala unga och driva killar som alla spelat och verkat i föreningen sedan tidigare och vill framåt i sina tränarkarriärer i Nils, Emil, Tobias och Henrik och till sin hjälp får de två rutinerade och kompetenta namn i Patrick och Eje, säger klubbdirektör Erik Åström.