Hockey ses bästa i Vännäs Ishall – boka ditt säsongskort!

Säsongen närmar sig med stormsteg och efter en mycket lyckad säsong föregående år bibehålls bågen spänd. Målsättningen är Allettan även i år. Så säkra din plats i vinter, boka ditt säsongskort och heja fram laget till nya framgångar. Fram till den 1/8 kommer vi ha kraftigt reducerade priser. 

I säsongskortet ingår entré till samtliga hemmamatcher i Hockeyettan, även till matchen mot Björklöven och om det blir spel i Allettan. Vi kommer även i år är att sälja ett VIP-kort där även parkering och kaffe ingår samt att alla med VIP-kort kommer att bli inbjuden till en middag innan en match under säsongen.

Så se till att boka ditt säsongskort på  webshop@vhc.nu eller på 070-603 85 34. Därefter skickar vi en faktura och innan säsongen drar igång skickas ditt säsongskort hem till dig så var noga när du fyller i dina uppgifter!

Följande priser gäller fram till den 1/8.

Vuxen: 950kr
Senior/Student: 650kr

VIP-kort
Vuxen: 1350kr
Senior/Student: 950kr

Efter den 1/8 är det ordinarie priser som gäller:
Vuxen: 1200kr
Senior/Student: 800kr

VIP-kort
Vuxen: 1599kr
Senior/student: 1199kr

Boka ditt säsongskort på webshop@vhc.nu

O.B.S. Ungdomar upp till 16 år går alltid in gratis på våra seriematcher i samarbete med Vännäs Kommun och Swedbank.

Kortet gäller av Vännäs HC arrangerande hemmamatcher endast i grundserien säsongen 2019/2020 som spelas i Vännäs Ishall. Kortet gäller inte vid eventuellt kval, cuper eller andra särskilda evenemang arrangerade av Vännäs HC. Kortet gäller inte heller om det skulle bli ett specialevent.

Det går även bra att boka upp ett kort på vårt kansli.