Welcome T.J Sneath

Vännäs HC har nu kontrakterat den amerikanska högerfattade forwarden T.J Sneath, som senast kommer från Lebanon Valley College i den amerikanske collegeligan NCAA III.

T.J svarade för 27 poäng på 26 matcher under förra säsongen och totalt har han ett poängsnitt på 0,72poäng per match i NCAA III på 75 matcher. T.J kommer ansluta till laget på en tryout under två veckor, innan beslut tas om ett kontrakt över hela säsongen tas.

– Vi har kollat på mycket filmer på honom och han är en skridskostark forward som inte bara kan producera framåt utan även som tar ett stort ansvar i det defensiva arbetet. Han påminner mycket om Petter Segersten på isen. Jag både tror och hoppas att han kommer göra ett stort avtryck hos oss, därför ska det bli mycket spännande att titta närmre på honom, säger Erik Åström och fortsätter.

– Han tränar just nu med Kevin Loppatto hemma i USA och jag vill passa på att tacka Kevin för hans fina ord om oss till T.J som gjorde denna övergång möjlig.

T.J kommer ansluta till laget i slutet av augusti.