Johansson Maskin ny diamantpartner

Vännäs HC har nu tecknat ett nytt diamantpartnerskap, det är Johansson Maskin som väljer att utöka samarbetet. 

Johansson Maskin är en lång och trogen samarbetspartner och var med på VHC:s första matchställ redan på 80-talet och har sedan dess söttat vår satsning på ett eller annat sätt. Inför förra säsongen blev de guldpartner och nu väljer de att utöka samarbetet ytterligare och blir nu en av Vännäs HC största samarbetspartner.

– Verkligen roligt att en lokal och stark aktör tror så pass mycket på vår satsning och på vårt arbete. Johansson Maskin är precis som oss, de har vill hela tiden bli bättre och växer stadigt för varje år. Deras ledord: kvalitet – trygghet – service är något vi ska ta med oss i detta, säger klubbdirektör Erik Åström.

– Vännäs HC har verkligen gjort ett bra jobb de senaste åren och det känns verkligen positivt att samarbeta med en föreningen där det händer något hela tiden och utvecklingen går framåt, säger delägare Kent Johansson.

Johansson Maskinförsäljning AB bedriver försäljning och service av nya och begagnade lantbruksmaskiner, entreprenadmaskiner, skogsmaskiner, ATV (fyrhjulingar), skog- och trädgårdsmaskiner, släpvagnar och är en av landets ledande återförsäljare av Lynx snöskotrar.

De har även en butik med ett brett tillbehörssortiment för skog,trädgård,lantbruk,skoter,fyrhjulingar,kläder samt ett mindre villasortiment.

Företaget i Vännäsby har funnits sedan 1979 och sysselsätter idag 25 personer och sedan 2008 har de en butik även i Sikeå.

Så tveka inte att kontakta Johansson Maskin på 0935-39930