Patrick Filipp ny ordförande

Under måndagskvällen höll Vännäs HC årsmöte och till ny ordförande valdes Patrick Filipp, som efterträder Fredrik Lindgren. 

Årsmötet avhandlande stadgeenligt alla de punkter som ska avhandlas. Sammanfattningsvis pekar allt uppåt för oss. Vår ekonomi fortsätter att växa, planer på att utöka organisationen presenterades och klubbades igenom och intresset för vår verksamhet växer hela tiden. Det märks på att antalet utövare och medlemmar växer stadigt för varje år. Det pratas Vännäs HC på byn igen.

Fredrik Lindgren meddelade valberedningen att han inte fortsätter som ordförande för en tid sedan, dock sitter han kvar i styrelsen i ytterligare två år som ledamot. Till ny ordförande valdes Patrick Filipp, Projektchef, Region Norr på PostNord.

– Det känns otroligt hedrande och jag tackar för förtroendet att kliva in som ordförande. Jag ser verkligen framemot den utvecklande framtid hela föreningen står inför, samtidigt som jag är väldigt ödmjuk inför uppgiften. Nu ska vi föra stafettpinnen vidare i det väldigt fina jobb och den grund gamla styrelsen och de tidigare ledarna i A-laget har lagt. Vi fortsätter att satsa på vårt A-lag och har fått en ny sportgrupp på plats och samtidigt gör vi en rejäl satsning på ungdomssidan med en deltidstjänst. Vi vill fortsätta att växa rejält inom barnhockeyn och gör även en rejäl satsning på flickor samt att juniortruppen ser otroligt spännande ut. Vi tackar verkligen kommun och näringslivet som möjliggör detta, säger Patrick Filipp.

Nya styrelsen i sin helhet:

Ordförande:
Patrick Filipp, nyval, 1år

Ledamöter:
Sara Juthström, omval, 1år.
Fredrik Lindgren, nyval, 2år
André Wiklund, sittande
Erik Jonsson, sittande

Suppleanter:
Viktoria Åberg, nyval, 1år
Robert Melin, omval, 1år