Hotel Vännäs fortsätter som huvudpartner

Vännäs HC har idag förlängt huvudpartnerskapet med det lokala hotellet.

Hotel Vännäs och Vännäs HC har ett långt och troget samarbete och nu står det klart att Hotel Vännäs förlänger huvudpartnerskapet.

– Det känns fantastiskt roligt att fortsätta samarbeta med Hotel Vännäs. Det är en stabil aktör som värnar om närområdet i Vännäs Kommun och som verkligen tror på vår satsning och som har gjort det under många år, säger klubbdirektör Erik Åström

– Det känns kul i hjärtat som VHC:are att kunna göra det här samtidigt som det rent affärsmässigt är väldigt bra att exponera vårt varumärke tillsammans med Vännäs HC. Det är viktigt för oss att synas i samband med klubben, då de ger så mycket tillbaka till kommunen, närlingslivet och har så stor spridning, säger Bert-Ove Johansson vd på Hotel Vännäs.

Hotel Vännäs är familjehotellet med personlig prägel, där stadspulsen känns långt borta.
Här händer det något nästan varje helg, där deras välkända kök ständigt står i fokus tillsammans med övriga upplevelser. Allt från temakvällar med mat från jordens alla hörn till bondgården runt hörnet. Missa heller inte ett av Umeåregionens bästa julbord.

Hotel Vännäs har något för varje säsong höst, vinter, vår eller sommar.
Närhet till tempererat bad under sommaren och till slalombacken på vintern.
De ser fram emot att ta hand om dig och din familj.

Tveka inte att göra din bokning på:
0935-109 30