Robin Johansson ansluter till VHC

Vännäs HC har i dag tecknat ett avtal med forwarden Robin Johansson, som kommer från Björklövens organisation. Kontraktet sträcker sig över en säsong. 

Den storväxte forwarden Robin Johansson, med Nysätra som moderklubb, svarade under den gångna säsongen för 35 poäng (16+19) på 30 seriematcher med Björklövens J20-lag. I slutspelet och kvalet till SuperElit blev det 10 poäng på 8 matcher.

– Robin är en mycket spännande spelare som vi följde noga under Björklövens slutspel. Han är en stor rivig forward som med sin storlek och tyngd bidrar starkt i offensiven, sedan är han extremt skridskostark för sin storlek. Det ska bli mycket spännande att följa hans utveckling under kommande säsong, säger klubbdirektör Erik Åström.

Robin Johansson om kontraktet:

– Det känns väldigt roligt att få komma till en seriös och bra förening. Så jag ser verkligen fram emot att få kriga i VHC-tröjan kommande vinter.

Hur skulle du vilja beskriva dig som spelare?

– Jag är en spelare som gillar att bidra i offensiven och vill producera med bra skridskoåkning och skott.