Kaptenerna förlänger

Vännäs HC har idag tecknat nya avtal med forwarden Kevin Weiskog och backen Pontus Blom. De båda nya avtalen gäller för 2 år.

Både Kevin och Pontus var assisterande lagkaptener under den gångna säsongen. Kevin kom till VHC till förra säsongen efter att ha varit med och spela upp Västerås till HockeyAllsvenkan. Under debutsäsongen i VHC svarade 26-åringen för 20 poäng på 32 matcher.
Pontus Blom kliver nu in i hans fjärde säsong i VHC med det nya avtalet. Han gått via juniorleden i Timrå men även spelat SuperElit med Stockhomsklubben AIK. Den gångna säsongen blev 4 poäng på 38 matcher.

– Två väldigt viktiga förlängningar, så väldigt glädjande att de blir kvar. Båda två är nyttiga ledare i gruppen och har samlat på sig en hel del rutin genom åren och de har en stark säsong bakom sig. Kevin, med sin storlek och kraft, bar stundtals vårt lag på sina axlar under förra säsongen. Blom är mycket skridskostark back som behärskar alla delar i spelet, Det känns väldigt bra att samtliga fyra kaptener från förra säsongen är klar för en fortsättning.  säger klubbdirektör Erik Åström.

Kevin Weiskog om förlängningen:

– Det känns väldigt skönt och roligt att få vara kvar. Jag har trivts otroligt bra i föreningen och i laget, så det var egentligen inget att fundera på att förlänga. Det var roligt att vi tog oss till Allettan och vi ska fortsätta att sikta dit, men försöka göra det ännu bättre genom att få fortsätta spela i Playoff.

Båda avtalen sträcker sig över säsongen 20/21.

Spelarprofil Kevin Weiskog:

Spelarprofil Pontus Blom: