Forward förlänger kontraktet

Vännäs HC har idag tecknat nytt avtal med forwarden Jonathan Tellström. Det nya avtalet gäller för 2 år.

Jonathan Tellström, 19år, kom till VHC från Lycksele SK när han började på hockeygymnasiet och har gått via föreningens samtliga juniorled. Den gångna säsongen svarade han för 24 poäng på 28 matcher i vårt J20-lag och under sina 11 matcher i A-laget gjorde han två assist.

– Jonathan räknar vi som en egen produkt och är en rivig energispelare på isen som är jobbig att möta, men som samtidigt kan göra poäng. När han fick chansen i A-laget under gångna säsongen i Allettan tog han verkligen tillvara på den och spred en härlig energi i laget. Om han fortsätter att lägga ner det hårda jobbet och har tålamod med hans utveckling så har han alla möjligheter att bli en tongivande powerforward i serien, säger klubbdirektör Erik Åström.

Kontraktet är skrivet över säsongen 20/21.