Grundström förlänger en säsong till

Vännäs HC har idag tecknat nytt avtal med forwarden Gustav Grundström. Det nya avtalet gäller för 1 år.

Gustav Grundström, 23år,  kom till VHC för två säsonger sedan från Asplöven. Innan det spelade han en säsong med Björklöven i HockeyAllsvenskan efter han avslutad juniortiden i Skellefteå AIK. Den gångna säsongen var han lagkapten i VHC och svarade för 17 poäng på 33 matcher.

– En väldigt viktigt förlängning för det kommande lagbygget! Gustav är en ledare på och på sidan av isen och han personifierar mycket av vad vi vill att VHC ska stå för – en vinnarskalle som hela  ger 100% oavsett om det är träning eller match, säger klubbdirektör Erik Åström.

Kontraktet är skrivet för säsongen 19/20 men med en outklausul för eventuella utlandsstudier efter jul.