Årets junior förlänger

Vännäs HC har idag tecknat nytt avtal med backen Gustav Nilsson. Det nya avtalet gäller för 1 år.

19-åriga Gustav Nilsson kom från Björklövens U16 innan han började på Liljaskolan hockeygymnasium, men har Lycksele SK som moderklubb, och har gått via samtliga juniorled i föreningen. Under den gångna säsongen blev han upplockad från vårt J20-lag och spelade till sig en ordinarie plats i A-laget (33 matcher) och blev utsedd till årets junior i föreningen. Nu står det klart att han fortsätter en säsong till.

– Gustav Nilsson är junior även kommande säsong, men han spelar väldigt moget för sin ålder. Han är en stor och stark back som gjorde ett väldigt bra jobb i defensiven och vi ser en stor utvecklingspotential i honom. Så väldigt glädjande att han blir kvar, säger klubbdirektör Erik Åström.