Karlsson fortsätter i VHC

Vännäs HC har idag tecknat nytt avtal med forwarden Alexander Karlsson. Det nya avtalet gäller för 1 år.

20-åringen kom till VHC när han började på Liljaskolan Hockeygymnasium och redan i den andra säsongen i föreningen fick han debutera i A-laget. Trots sin ringa ålder närmar han sig 100 matcher i A-laget och den gångna säsongen gjorde han 17 poäng på 37 matcher och var en tongivande center i både serien innan jul och i Allettan.

– Väldigt glädjande att få behålla Alexander en säsong till. Han har tagit ytterligare stora kliv i sin utveckling denna säsong och vi ser att han ännu inte är färdigutvecklad. Han är väldigt ambitiös och seriös i sin hockeysatsning, då han varje dag vill bli bättre och har alla verktyg för att kunna leda vårt lag ännu mer och även för att kunna spela på en högre nivå, säger klubbdirektör Erik Åström.