Dubbla förluster i helgen

Vännäs HC hade ett gyllene läge att förbättra slagläget inför playoff-spelet, men med förlust mot Köping och Borlänge i helgen är läget oförändrat. 

Matchen mot Köping blev en jämn historia i två perioder där VHC stundtals hade ett bra tryck mot Eneroth i Köpings mål. Men pucken ville inte och i den tredje perioden kan Köping rycka ifrån efter ett par misstag som straffade sig för VHC.

Söndagens match mot Borlänge blev en match där VHC återigen visade upp ett väldigt bra försvarsspel och i mitten av den andra perioden kunde de också kvittera. Men med drygt en minut kvar att av den andra perioden kunde Borlänge åter ta ledningen.

I sistaperioden fortsätter Borlänge pressa på men förvarspelet fortsätter att vis klass och inlådande Dennis Westergård i målet gör ett bra riktigt fina räddningar. Sedan får VHC ett gyllene läge i powerplay men istället för att göra mål framåt kommer det i baklängesmål och spiken i kistan.

Läget inför den sista omgången i Allettan är att VHC behöver vinna hemma mot Hudiksvall samtidigt som Enköping förlorar på ordinarie tid mot Borlänge. Händer det så spelar vi playoff-spel till kvalserien till HockeyAllsvenskan. Så boka in onsdag 20/2 kl. 19:00 och heja fram laget!