VM-pokalen till Bjurholm och Vännäs

I helgen invigs uterinken i Bjurholm och Vännäs HC kommer vara på plats att visa upp sig i vårt föreningstält och ett av våra ungdomslag kommer spela en uppvisningsmatch. Nu är det även klart att Vännässonen Anders Lundberg som är förbundets spelarutvecklingsansvarig och förbundskapten för U16-landslaget kommer stå i vårt föreningstält och visa upp VM-pokalen som Tre Kronor vann förra våren.  

Efter invigningen i Bjurholm vänder Anders Lundberg hem till Vännäs och J18:s match mot Övik. Efter matchen kommer han hålla en utvecklingsföreläsning för vårt J18 och J20-lag med ledarna i laget.

På söndagen visar Anders upp VM-pokalen i samband U11-matchen och efter matchen föreläser han för våra ungdomstränare.

– Väldigt roligt att Anders vill komma hem och ställa upp som han gör för moderklubben. Att han dessutom tar med sig VM-pokalen som alla får titta på och fota sig med är ju en häftig bonus. Förhoppningsvis kan intresset och drömmarna öka ytterligare för våra tjejer och pojkar samt att ytterligare bidra till en häftigt hockeyfest i Bjurholm, säger klubbdirektör Erik Åström.

Schema:

Lördag
13:00-14:00 Anders Lundberg står  i VHC-tältet under invigningen av uterinken i Bjurholm med VM-pokalen och pratar hockey.
14:30 kommer Anders till Vännäs Ishall under J18-matchen och visar upp VM-pokalen.
16:00 Föreläsning för spelare och ledare i J18/J20

Söndag:
11:00-13:30 VM-pokalen visas upp i samband med U11-matchen
14:00: Föreläsning om spelarutveckling för samtliga ungdomstränare.