Inför Hudiksvall – Vännäs

Ny match i Allettan Norra då Vännäs HC åker ner till Hudiksvall för bortamatch. Laget jagar sin första trepoängare i serien och här är senaste nytt inför match. 

– Det ska bli kul att återigen möta ett nytt lag och jag tycker efter gårdagens möte med en längre videogenomgång att vi andas optimisms inför matchen efter helgens två förluster. Vi har snackat att vi kan inte titta bakåt utan måste blicka framåt nu. Vi vet att vi kommer möta ett spelskickligt lag och det gäller att vi gör rätt saker ute på isen, som jag inte tycker vi har lyckats med i början av serien. Vi måste hitta tillbaka till våra grunder som gjorde oss framgångsrika under hösten, säger tränare Mattas Lund inför matchen.

Läget i laget är att Hardy Häman Aktell är åter i Björklöven. Backen Mathias Wikström är dock tillbaka från skada och följer med. Klart är att Marcus Evertsson vaktar målet, annars är laget intakt från söndagens match mot Borlänge.

För er som inte är på plats i Hudiksvall i kväll så sänds matchen i vanligen ordning. Matchen sänds med två kameror, kommentator, repriser, grafik m.m. Sändningen börjar 18.50. Ni hittar sändningen här: