Enkronasmatch mot Boden den 16/1

För första gången spelar vi i Allettan och den 16/1 kommer Boden på besök med den förre VHC.aren, Per Ledin, i laget. Därför vill vi med regionens näringsliv skapa en sann publikfest och bjuda på fri entré. 

Ishockeyn i Vännäs har varit ett hett samtalsämne sedan 1954 när hockey bildades. När klubben i våras ritade upp målbilden för de kommande tre åren var ”Vännäs HC vill” och ”Allettan 2020” ord som fastnade hos många. Sedan när vi nästintill fyllde hallen i premiären av Allettan med en härlig inramning så vill vi åter skapa en publikfest. Nytt för i år är att Björklöven kommer att komma och visa upp sig samt att vi periodpausen kommer ha en knattematch.

– För femte året i rad gör vi detta där näringslivet bjuder på inträdet och nu ska vi bannemej fylla hallen för att visa alla hur bra vi och serien är. Vårt mål är att vi ska slå tidigare års försäljningsrekord och se till att vi verkligen fyller hallen, för att skapa så bra förutsättningar som möjlig för framtiden, säger klubbdirektör Erik Åström.

Välj ett av paketen i bifogat dokument, med mycket god exponering och bjud Vännäspubliken på fri entré.

För mer info kontakta Erik Åström. 070-603 85 34 eller på erik@vhc.nu

Privatpersoner kan också vara med och bidra till denna fest med antigen 50 öre eller 1 kr per åskådare som kommer. Se kontaktinfo ovan för mer info.

Dessa företag är med och bidrar till gratis hockeyfest:
(listan uppdateras löpande)

GULD

 

SILVER


 

BRONS

Björklöven
Umeå Hiss & Liftteknik
Z-profil
Kakelhuset
LE Maskin
Ackordscentralen Norrland
Västerbottningen
Rikelektro
Hotel Vännäs
ICA Supermarket Vännäs
Drömhem Bygg & Entreprenad
Vännäs Teknikmontage
Bolist Vännäs
Erik Jonsson Entreprenad
Johansson Maskin AB
VK
StjärnaFyrkant Umeå
Strandbergs Elektriska AB
Deloitte Umeå
Ronyas Restaurang Umeå
Björk & Boström Sportresor
Selga
Mobile Partner
TS Dental
Stammen & Bejegård

ÖVRIGA 50 öre ->
DES Allservice