Låneavtalet med Loppatto förlängs

Kevin Loppatto blev stor matchhjälte i Björklövens match mot AIK, med sitt 3-2-mål. Nu är Vännäs HC och IF Björklöven överens om att låneavtalet förlängs ytterligare två matcher.  

VHC:s Kevin Loppatto har den senaste veckan tränat med Björklöven och under torsdagens match mot AIK avgjorde han matchen genom att sätta 3-2.

Vännäs HC inleder Allettan mot Piteå HC på hemmaplan den 28/12, men nu står det klart att Vännäs HC får klara sig utan Kevin Loppatto i premiären, då han kommer åka med Björklöven på deras bortaturné och matcherna mot Karlskrona HK och Västervik IK under mellandagarna. Men han kommer att ansluta åter till VHC till bortamatchen mot Piteå den 30/12.

– Björklöven har många skador på deras forwardsbesättning och de har ställt upp väldigt bra mot oss under säsongen. Därför är det självklart för oss att ställa upp tillbaka. Vi har ett starkt och bra samarbete som vi värnar om och vi vill fortsätta att stärka hockeyn i regionen genom att hjälpa varandra, säger general manager Jacob Bergendorff.

I en del av samarbetet kommer William Magnusson från Björklöven skrivas på en så kallad dispensövergång, där han fritt kan gå mellan klubbarna. William har den senaste veckan även tränat med Vännäs HC.