VHC tar in en målvakt

Vännäs HC har skrivit kontrakt med målvakten Benjamin Sakaria fram till juluppehållet. 

Marcus Evertsson skadades sig i bortamatchen mot Östersund den 10/10 och nu står det klart att han kommer vara borta ur matchspel fram till jul. Därför har nu Vännäs HC skrivit ett korttidskontrakt med målvakten Benjamin Sakaria som sträcker sig fram till jul. Benjamin kommer närmast från spel i Asplöven där han under den förra säsongen spelade 12 matcher och hade en räddningsprocent på 89,6.

– Eftersom Marcus blir borta så pass länge känner vi att är tvungna att stärka upp målvaktssidan. Juniormålvakterna som varit uppe har gjort det väldigt bra men de går in i viktigt skede i deras säsong och de är inte så många i antalet heller, säger general manager Jacob Bergendorff och fortsätter.

– Vi har bra koll på Benjamin från förra säsongen och det är en skolad målvakt med bra rörelse.