Umeå Energi står upp för den svartgula familjen

Umeå Energi tycker att hållbar sponsring är en viktig del av regionens utveckling. Därför sponsrar de föreningslivet med deras passion – en hållbar framtid och kliver in som en av våra huvudsponsorer till vår kostnadsfria sommarhockeyskola.

Umeå Energi vill att alla utövare och intresserade, oavsett inriktning och nivå, ska få en hållbar vardag. Det innebär att de stödjer de föreningar som tänker hållbart och gör något bra för vår gemensamma framtid. De vill att även kommande generationer ska kunna fortsätta leva, bo och engagera sig i föreningslivet i regionen. Tillsammans kan vi göra Umeå bättre. Så därför har de klivit in som en av våra huvudsponsorer för vår kostnadsfria sommarhockeyskola.

– Verkligen roligt att ett så pass stort bolag kliver in och och stöttar vår hållbara satsning på vår kostnadsfria sommarhockeyskola. I fjol lockade den över 100 deltagare och vi hoppas att även i år slå deltagarrekord, säger klubbdirektör Erik Åström.

Det är inte bara Umeå Energi som ser till att vi kan genomföra vår kostnadsfria sommarhockeyskola. Även TS Dental, Norrmejerier, Bauer, Bergners Bil och Hotel Vännäs. Stort tack till er!

Vill du som företagare också synas i samband med vår kostnadsfria sommarhockeyskola? Ta kontakt med Erik Åström. erik@vhc.nu