Trotjänaren tackar för sig

Efter fyra säsonger och 128 tävlingsmatcher i den svartgula tröjan tackar nu Tom Renström för sig. 

Tom Renström kom till klubben inför säsongen 2014/15 på ett säsongslån från Björklöven och har varit trogen den svartgula familjen sedan dess. Under dessa fyra säsonger har han hunnit med 122 seriematcher och 6 kvalmatcher samt 74 poäng. Men nu har han bestämt sig för att lägga hockeykarriären på is.

– Alltid tråkigt att förlora trotjänare. Tom har under dessa säsonger varit en viktig kugge i laget. Han har producerat framåt och bidragit med han vinnarskalle. Önskar Tom all lycka i framtiden, säger general manager Jacob Bergendorff.

Vännäs HC vill tacka Tom för tiden och önska honom stort lycka till i framtiden.

Det står även klart att Joakim Törnqvist lämnar klubben efter en säsong, då han har skrivit på för Tyringe i den södra Hockeyettan. Även där önskar vi lycka till i det nya äventyret.