Vännäs HC swishen

Hjälp Vännäs HC att skapa bättre förutsättningar för sitt A-lag! Målet är glasklart. Vi vill nå Allettan!
Målet för klubben är inte SHL, däremot att fostra spelare som är mogna för eliten. Vårt A-lag har de sex senaste säsongerna haft bland de yngsta medelåldern av alla lag i Hockeyettan.
Det är precis den typen av spelare vi vill hjälpa att nå eliten. Med ett hård jobb och långsiktig målsättning har vi nu börjat få grunden på plats. Nu känner vi att vi kan så börja ta sats att spetsa till laget, för att ta ytterligare kliv rent sportsligt med vårt representationslag.
Det är inte bara Vännäs kommun som är inne i en expansiv fas – även vi, men till det behövs det pengar. Så hjälp gärna till att skapa bättre förutsättningar till att spetsa till vårat A-lag. Alla bidrag är hjärtligt välkomna, stora som små!

Tillsammans är vi Vännäs HC!

Swisha vilfritt belopp till nummer: 123-5703731 eller använd QPR-koden nedan. OBS! Ange i meddelande VHC swishen, så vi lättare kan spåra pengarna.

Om ni inte har swish kan ni sätta in valfritt belopp på BG 407-7798. Ange VHC swishen i meddelandet.

getswish_qr

 

 

 

 

 

 

 

 

Alla som swishar in 500kr eller mer får en specialdesignad T-shirt. (Ange storlek i meddelandet och tröjorna kommer i augusti.)  Samt sitt namn på storbildskärmen vid entrén och på denna sida. Insamlad summa presenteras här varje måndag fram till den 1/9.

Skarmavbild

Insamlat belopp måndag 27/8:
14 232kr

De som skänkt 500kr eller mer:
Peter Johansson
Christer Nilsson
Mattias Lund
Johan Dahlgren
Niklas Hult
Kent Åström
Tommy Forsgren
Bengt Schiller
Ulf Königsson
David Strömberg
Viktor Eriksson
Anita Haglund
Roland Åström
Ulf Jonsson
Jan Åström
Annonym
Annonym
Thomas Granström
Kieron Bodin
Erik Åström
Bengt Schiller
André Wiklund