Fyra spelare lämnar

Nu står det klart att fyra spelare från fjolårstruppen inte kommer spela vidare i Vännäs HC kommande säsong. Två spelare avslutar sin karriär och två som söker sig till nya utmaningar.

De två som avslutar sina karriärer är backen Fredrik Eriksson och Markus Hägglund. Fredrik Eriksson har under sina fem säsonger i klubben hunnit med 153 seriematcher i klubben och 76 poäng (19+57) och ligger på femteplats i backarnas poängliga i klubbens historia. Lagkaptenen från den gångna säsongen, Markus Hägglund, som kom från spel i Borlänge och svarade för 10 poäng på 15 matcher ifjol.

– Verkligen tråkigt att tappa dessa två killar. Fredrik har utvecklats till en klubbikon och varje säsong varit en ledargestalt både på och utanför isen. Markus kom in ifjol och verkligen ändrade kravbilden inom gruppen med sitt ledarskap, säger general manager Jacob Bergendorff.

De två som lämnar för nya utmaningar är Marcus Abrahamsson och Jan isaksson. Marcus kom till klubben för tre säsonger sedan då han började på Liljaskolan Hockeygymnasium och spel i föreningens J18-lag. Redan ifjol tog han en ordinarie plats i A-laget och denna säsong blev det 8 poäng på 27 matcher i A-laget och 13 poäng på 10 matcher med J20-laget. I slutskedet av säsongen blev han utlånad till Björklöven. Nu lämnar han för spel med Leksands J20-lag i SuperElit.

Jan Isaksson, som hunnit med 104 matcher i klubben och som gjorde 12 poäng på 26 matcher i fjol har meddelat att han kommer söka sig till nya utmaningar.

Vännäs HC vill passa på att rikta ett stort tack till alla fyra spelare för er tid i klubben och önska er er ett stort lycka till i framtiden!