VHC och Friskvårdcenter inleder samarbete

Friskvårdscenter och Vännäs HC har inlett samarbete med fokus på hälsa och träning. 

Friskvårdscenter öppnade sitt första gym i Vännäsby 2006 och har sedan dess växt till att nu ha gym inte bara i Vännäsby utan även i Robertsfors och Vännäs. Deras målsättning är att vara ledande inom Friskvård. För att uppnå målet så har de valt de samarbetspartners som i dag är världsledande inom hälsa och träning och deras  personal finns där för dig och jobbar med passion, gemenskap och kvalitet.

–        Glädjande att vi kan nu erbjuda våra spelare och medlemmar tillgång till ett gym med toppmoderna lokaler och kunskaper samt olika former av gruppträning, säger klubbdirektör Erik Åström.

–        Vi är stolta över att kunna hjälpa Vännäs HC till att lätrare kunna nå sina mål. Tanken är att vi bistår med uppbyggnads-,  rehab-  och även en varierad kardioträning, säger Anders Nilsson, vd och ägare av Friskvårdscenter.

Så tveka inte att kontakta Friskvårdscenter: Telefon 010-330 99 09

valkommen