Weiskog ansluter till VHC

Vännäs HC har kontrakterat forwarden Kevin Weiskog, som närmast kommer från spel med Västerås där han var med och förde upp laget i HockeyAllsvenskan. 

Kevin Weiskog är en stor och tung forward som har 48 HockeyAllsvenska matcher med Västerås och var nu i våras med och spelade upp Västerås tillbaka till HockeyAllsvenskan. Den gångna säsongen svarade han 9 poäng på 32 seriematcher och i kvalet gjorde han 1 poäng på 13 matcher.
Innan han återvände till moderklubben den gångna säsongen spelade han tre säsonger i Enköping, där han gjorde 81 poäng på 104 matcher.

– Kevin är en stor powerforward som är riktigt jobbig att möta då han spelar med hög fart och är duktig och stark i närkampsspelet. Han kommer även vara ett offensivt hot hos oss då han har näsa för målet. En seriös kille som kommer bli en viktig kugge för oss både på och utanför isen, säger general manager Jacob Bergendorff.

Kontraktet sträcker sig över säsongen 2018/19.

En intervju med Kevin kommer under helgen.