Glimtoft förlänger

Vännäs HC har nu förlängt kontraktet med backen Alexander Glimtoft, som kom från Borlänge mitt under förgående säsong. Kontraktet gäller öven säsongen 18/19.

Alexander Glimtoft fick sin hockeyuppfostran i Huddinge, men i U16-åldern gick han till Djurgården, en klubb där han vunnit tre SM-guld (1 med U16 och 2 med J20). På meritlistan finns även en CHL-match med Djurgården.

Efter juniortiden skrev han på för Borlänge, där han var i 1 1/2 säsong innan han kom till oss. I fjol 11 poäng på 20 seriematcher i VHC-tröjan och 1 poäng på 3 kvalmatcher.

– Vi är verkligen glada över att få behålla Alexander. Han kom till oss mitt i säsongen och gjorde verkligen avtryck. Han är en extremt skridskoskicklig back, ett offensivt hot och är väldigt målmedveten med sin ishockey, säger general manager Jacob Bergendorff.