Löfgren förlänger

Joacim Löfgren och Vännäs HC har nu kommit överens om en förlängning och nu gör sig den hårdföre spelaren sig redo för sin fjärde säsong i VHC.

Joacim Löfgren började förra säsongen i Kalmar HC innan han återvände till VHC. Under den gångna säsongen blev det 4 poäng på 14 matcher i serien och dessutom 3 kvalmatcher mot Köping. Nu är han klar för en fortsättning i VHC. Men bara fullt ut till november, då han påbörjar sin polisaspirant tjänst då och det kommer vara oklart hur mycket han kommer kunna spela efter det.

– Joacim är en mycket användbar spelare, då han både kan spela back och forward. Det är en spelare med bra fysik, som är stor och stark och som är mycket tuff att möta, då han är rejäl i sitt spel. Han spets egenskaper är framför mål och i egen zon. En spelartyp alla lag är i behov av, säger general manager Jacob Bergendorff.