SHL-meriterad forward klar

Forwarden Edwin Enstrand är klar för spel i Vännäs HC säsongen 18/19. Han kommer närmast från Skellefteå AIK och fick göra ett par framträdanden i SHL under säsongen. 

Enstrand gjorde stor succé i SK Lejons J20-lag under säsongen 16/17 och svarade för hela 67 poäng på 33 matcher. I kvalet till SuperElit gjorde han 11 poäng på 8 matcher. Succén gjorde att Skellefteå AIK värvade honom och på 44 matcher i SuperElit i vinter gjorde han 23 poäng. Dessutom fick han spela 3 SHL-matcher med Skellefteå AIK. Nu han skrivit på ett kontrakt med Vännäs HC som sträcker sig över säsongen 18/19.

– Edwin är en mycket skridskostark forward som inte räds för att gå in där det händer och dessutom har han mycket goda offensiva kvalitéer. Han är mycket målmedveten och ambitiös vilket har gett han en enorm utveckling de två senaste säsongerna och lett till att han fått istid i ett par SHL-matcher, säger Jacob Bergendorff.

– Det känns mycket bra att komma till Vännäs. Det känns som det är en förening som är på rätt väg och ett bra ställa att vara på för att få bra möjligheter att fortsätta att utvecklas på, säger Edwin Enstrand.

Edwin kommer att bära nr 10 i vinter.