Första nyförvärvet klart

Vännäs HC har kontrakterat den amerikanska forwarden Jacob Mcdowell, som kommer från spel i Watertown Wolves i FHL.

Jacob Mcdowell har denna säsong spelat i FHL och innan dess i SPHL. Dessförinnan spelade han i Kanadas college-liga USports med Nipissing Univ och nu är han klar för Vännäs HC för kommande säsong.

– Vi vill få en högre fart i laget och i Mcdowell får vi en väldigt skridskostark forward med ett bra skott som har spelat i väldigt bra juniorligor och college-liga i USA och Kanada. Han är dessutom väldigt professionell och ambitiös med sin hockeysatsning och har höga ambitioner. Tyvärr har han fått sina två senaste säsongerna förstörd för en skada, men är nu äntligen redo för att satsa för fullt igen, säger general manager Jacob Bergendorff.

Kontraktet sträcker sig över säsongen 2018/19.