”Spiggen” förlänger

Vännäs HC förlänger kontraktet med den målfarlige forwarden Daniel Spigerhäll.

24-årige Daniel Spigerhäl anslöt till Vännäs HC inför säsongen 15/16 från Tegs SK och innan dess spelade han i Björklövens juniorer och har hunnit med en handfull matcher i Björklöven i HockeyAllsvenskan. ”Spiggen” Har under de två senaste säsonger svara för 26 mål i grundserien och laddar nu alltså vidare för ännu en säsong i VHC-tröjan.

– Daniel är en avig spelare med ett bra skott som verkligen har näsa för målet, men som han har potential för att utveckla ännu mer. Han har utvecklas till en kulturbärare i föreningen och en kille som höjer stämningen i omklädningsrummet, säger general manager Jacob Bergendorff.

Kontraktet sträcker sig över säsongen 18/19.

Det står även klart att forwarden Jonathan Dobos inte kommer att spela i Vännäs HC kommande säsong, då han söker efter nya utmaningar. Vi vill passa på att tacka Jonathan för tiden i klubben och önska honom ett stort lycka till i framtiden!