Inför Köping hemma

Årets hittils viktigaste match är här. Förutsättningarna är enkla. Vid vinst blir det en tredje avgörande match på söndag i Vännäs Ishall. Vid förlust är säsongen slut för våra hockeykrigare. Här kommer det senaste om matchen. 

Det är ett revanschsuget lag till dagens play off-match mot Köping. Köping vann första matchen med 3-1 och har skaffat sig en matchboll.

– Vi måste fokusera på att göra rätt saker i dag. Köping är ett bra lag och jag tror och hoppas att även dagens match kommer bli väldigt underhållande, så jag hoppas verkligen publiken sluter upp och stöder oss, säger tränare Lund.

Läget i laget är det samma som i torsdag frånsett att Fredrik Eriksson är tillbaka i laget.

Nedsläpp är 16:00, se till att komma i tid då det är bra tryck på biljetterna och vi kommer dela ut årets hederspriser innan matchstart. Om ni vill slippa köa finns det förköp på Gulf fram till ca 14:00.

Matchen sänds i vanlig ordning. Ni hittar sändningen här.