Evertsson prisades

Inför matchen hemmamatchen mot SK Lejon fick Marcus Evertsson ta emot priset som årets Guldspelare. Ett pris som tillfaller årets spelare i Vännäs HC och är ett pris som utses och delas ut av våra hedersmedlemmar, guldklubben.  

Efter en mycket jämn och hård beslutsprocess kom Guldklubben fram till att Marcus Evertsson skulle få priset årets Guldspelare säsongen 2017/18. Stort grattis Marcus!

En bit från Motiveringen: Marcus Evertsson har i år verkligen tagit stora kliv framåt och trots sin skada i början av säsongen har klivit fram och svarat för många avgörande räddningar. Inte blir det sämre av att han har bäst räddningsprocent i hela serien.

Prisutdelare var Stig Lindgren, guldklubbsmedlem nr 2, och han passade på att ge en stor eloge från allt till ishallspersonal, sekretariat, till A-laget och till den svartgulafamiljen.

Laget har som sagt gått igenom Hockeyettan Norra Vår utan att tappa en enda poäng och tagit 10 raka segrar. Även på den individuella fronten kan VHC stoltsera med följande segrar i serien:

Poängliga segrare: Petter Segersten (14 poäng)
Flest mål i serien: Petter Segersten (7 stycken)
Bäst räddningsprocent: Marcus Evertsson (93,68%)
Bäst plus/minus: Fredrik Eriksson (+12)
Flest matchavgörande mål: Petter Segersten (4 stycken)