Wendt ansluter till VHC

Vännäs HC har gjort klart med forwarden Agust Wendt, som närmast kommer från spel med Tegs SK och kommer avsluta säsongen i VHC-tröjan. 

– Först vill jag tacka Teg som släpper honom till oss och med detta står vi starkare inför det kommande play off-spelet då vi har väldigt många skador just nu. Agust är en allroundforward som kan både spela på en kant och som center. Han har även producerat framåt en del i vinter i Teg och eftersom han spelar i Teg har vi haft väldigt bra koll på honom, säger general manager Jacob Bergendorff.

August är uppväxt i Skåne och har fått sin hockeyfostran i Lund. Som junior spelade han i Malmös Redhawks organisation och sedan spelat med Helsingborg och Tyringe i den södra Hockeyettan. I Tegsdressen i år har han svarat för 11 poäng på 29 matcher.