Lövenback ansluter till VHC

Vännäs HC har kommit överens med Björklöven om att låna in backen Adam Berglin resterande del av säsongen. 

– Först vill jag tacka Björklöven och Fredrik Grönberg över denna uppgörelse. Vi har många backar skadade samt att Fredrik Eriksson väntar tillökning i familjen i dagarna. Adam är en seriös och mycket kompetent back med väldigt mycket rutin från Hockeyettan som kommer tillföra stabilitet inför det kommande playoff-spelet, säger general manager Jacob Bergendorff.

Adam Berglin har de senaste säsongerna tillhört Tegs SK men blev utlånad till Björklöven i slutskedet av förra säsongen. I sommar skrev han kontrakt med den Hockeyallsvenska klubben och har i vinter gjort sju framträdande i Löventröjan. Dessutom har han gjort 21 matcher med Tegs SK i vinter.

Adam ansluter till laget till tisdagens träning och reser med laget till Haparanda på onsdag, då Asplöven står för motståndet.