Vännäs HC förlänger med tränaren

Vännäs HC är nu överens med tränare Mattias Lund om fortsättning. Det nya avtalet sträcker sig över säsongen 2018/19.

Mattias Lund tog över efter Eje Nyman och har under sitt första år som huvudtränare i VHC gjort avtryck från sig. Vi var länge med i kampen om en plats till Allettan och har under fortsättningsserien fått en smakstart. Nu är Vännäs HC och Mattias Lund överens om en fortsättning även över kommande säsong.

– Det känns väldigt bra att förlänga avtalet med Mattias. Han har under sitt första år i föreningen gjort ett väldigt bra jobb och verkligen fått spelarna att leva upp till vår nya identitet och spelfilosofi. Jag ser fram emot att fortsätta arbetet tillsammans med honom i vår strävan efter vårt långsiktiga mål – Allettan, säger general manager Jacob Bergendorf.

Mattias Lund om det nya kontraktet:

– Det känns fantastik kul. Det har varit och är ett väldigt roligt år. Vi har tagit ett stort steg i år men är inte nöjda och det känns som vi kan göra det ännu bättre till nästa säsong. Så jag kände ganska tidigt att jag ville vara kvar för att få vara med att försöka utveckla laget ännu mer till kommande säsong. Framförallt så är det väldigt roligt att vara i en föreningen som är på väg framåt, då menar jag inte bara A-laget utan i hela föreningen i stort och det fina jobb alla ungdomsledare gör.