Inför säsongens första derby

Under onsdagen väntar säsongens första derby i serien – då Vännäs HC möter Tegs SK i mycket het match i T3 Center. Här är det senaste inför derbyt. 

Lagen har mötts två gånger på försäsongen. Den första matchen i Vännäs Ishall slutade med en vinst med hela 5-0 för VHC. I den andra matchen var det Teg som drog det längsta strået, efter vinst med 3-2 efter förlängning.

Som vanligt i matcherna mot lokalrivalen Teg väntas det bli heta derbykänslor. En match som tränare Lund verkligen ser fram emot. Hör hans tankar här:

 

Läget i laget är att Marcus Evertsson och Jonathan Dobos dras med småskador och vilar därmed i morgon. Samuel Lundberg ådrog sig en kraftigare hjärnskakning i matchen mot Björklöven och det är mycket oklart när han kan komma tillbaka. I övrigt är samtliga spelare tillgängliga.