Back lämnar och en ansluter

Nu kan Vännäs HC meddela att backen Joakim Lövgren lämnar Vännäs HC och istället har vi skrivit kontrakt med David Storey. Kontraktet sträcker sig över säsongen 2017/18.

Joakim Lövgren anslöt till oss från Teg, men kommer att flytta till en annan ort av privata skäl. En ersättare är hittat i from av den kanadensiska backen David Storey. Den storväxkta backen spelade den gångna säsongen i Olofströms IK. Dessförinnan har han huserat i de nordamerikanska juniorligorna AJHL och GOJHL.

– När det blev som det blev som det blev med Lövgren har vi letat efter en likvärdig backtyp och vi känner att vi fått det i Storey. Han är en väldigt professionell och seriös hockeyspelare, som inte viker undan i närkamperna och verkligen har det fysiska spelet som sin styrka, säger general manager Jacob Bergendorff.

Kontraket är skrivet över säsongen 2017/18 och han ansluter till laget dagarna efter träningsmatchen mot Björklöven.